Skip to main content
Languages
English
Русский
Українська
Secondary menu
НТУУ "КПІ"
ФММ
Бібліотека
Журнал "Актуальні проблеми економіки та управління"
Економічний вісник НТУУ "КПІ"
Журнал Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»
Main menu
Головна
Про журнал
Вимоги до статей
Автори журналу
Архів
Контакт
Тематичні розділи сайту
Державне управління
Галузева економіка
Економіка підприємства
Економіко-математичне моделювання
Економічна теорія
Інноваційно-інвестиційні процеси
Маркетинг
Менеджмент організацій
Міжнародна економіка
Проблеми сталого розвитку
Технології як фактор економічного зростання
Рік видання
З 2015 року "Економічний вісник НТУУ "КПІ" публікується на сайті
http://ev.fmm.kpi.ua
2015
(1)
2014
(89)
2013
(85)
2012
(71)
2011
(74)
2010
(47)
2009
(70)
2008
(52)
2007
(1)
2006
(1)
2005
(1)
2004
(1)
Search form
Search
You are here
Головна
Бакалінський О.В.
СЕГМЕНТАЦІЯ КЛІЄНТІВ СЕВІСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗА НАПРЯМАМИ ПОШУКУ НИМИ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПОСЛУГ
Бакалінський О.В.
Read more
about СЕГМЕНТАЦІЯ КЛІЄНТІВ СЕВІСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗА НАПРЯМАМИ ПОШУКУ НИМИ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПОСЛУГ
English
МАРКЕТИНГОВИЙ ПІДХІД ДО РЕГУЛЮВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ВАГОНІВ ПАСАЖИРСЬКИХ ПОЇЗДІВ
Бакалінський О.В.
Касянчук А.А.
Read more
about МАРКЕТИНГОВИЙ ПІДХІД ДО РЕГУЛЮВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ВАГОНІВ ПАСАЖИРСЬКИХ ПОЇЗДІВ
РОЗРОБКА НОВОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ ПАСАЖИРСЬКИХ ПОЇЗДІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЗАЛІЗНИЦЬ
Бакалінський О.В.
Read more
about РОЗРОБКА НОВОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ ПАСАЖИРСЬКИХ ПОЇЗДІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЗАЛІЗНИЦЬ
ВИМІРЮВАННЯ ЗМІН У СТРУКТУРІ ЗАПЕРЕЧЕНЬ, ЯКИМИ ОПЕРУЮТЬ ПОКУПЦІ ТОВАРІВ
Бакалінський О.В.
Read more
about ВИМІРЮВАННЯ ЗМІН У СТРУКТУРІ ЗАПЕРЕЧЕНЬ, ЯКИМИ ОПЕРУЮТЬ ПОКУПЦІ ТОВАРІВ
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ ЗМІНИ СТРУКТУРИ РИНКУ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ УКРАЇНИ
Бакалінський О.В.
Кравчук О.В.
Read more
about ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ ЗМІНИ СТРУКТУРИ РИНКУ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ УКРАЇНИ
МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ НЕРІВНОМІРНОСТІ ВИНИКНЕННЯ КРИТИЧНИХ ПОДІЙ У ПРОЦЕСІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КІЛЬКОХ СЕГМЕНТІВ СПОЖИВАЧІВ
Бакалінський О.В.
Read more
about МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ НЕРІВНОМІРНОСТІ ВИНИКНЕННЯ КРИТИЧНИХ ПОДІЙ У ПРОЦЕСІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КІЛЬКОХ СЕГМЕНТІВ СПОЖИВАЧІВ